Köp matchbiljett
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Kalmar Basket

Välkomna till en ny säsong med KFUM Kalmar Basket

Basket är en väldigt kul sport för alla och vår förhoppning är att kommande säsong ska spegla just det!  

 

Tillsammans är vi starkare! 

KFUM Kalmar Basket är en förening vi driver tillsammans och som bygger på engagemang och gemensam kraft. Att bedriva idrottsverksamhet är inte gratis och vi behöver tillsammans arbeta för att få det att gå runt. I praktiken betyder det att DU som är spelare, motionär eller förälder förväntas bistå och hjälpa till under de matcher, evenemang och dylikt som föreningen deltar i. Två gånger per år arrangerar vi också någon typ av försäljning som genererar intäkter till respektive lag. Tillsammans skapar vi förutsättningarna för en bra basketförening! 

 

Medlemsavgifter 

För att få en del täckning för våra kostnader behöver vi ta ut en avgift för kommande säsong. Avgiften varierar dock beroende på om du bara är medlem, bara tränar eller är spelarlicensierad. Nedan finns en tabell som visar de olika varianterna. Nya medlemmar har rätt att prova på basket två veckor innan medlemsavgift ska betalas. Betalningsinstruktion skickas ut via epost. 

 

Avgifter:

 

 

Typ av avgift 

Enbart medlem 

Ungdom

Senior

Basketskolan 

Medlemsavgift 

200 

200 

200 

200 

Träningsavgift 

 

1400

1400

800

Tävlingsavgift 

 

400 

600 

 

 

 

TOTAL avgift 

200 

2000

2200 

1000

 

Vi har förenklat vår administration, därför erbjuder vi nu digitala betalningsmetoder. För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse och fler betalningsmetoder vid anmälan och betalning. Vid samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift på mellan 9 - 59 kr.  

Dessutom får du tillgång till MedlemsAppen = kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, med mera Ladda ner ”SportAdmins MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella medlemserbjudanden direkt!  

 

Har ni några funderingar är ni välkomna att höra av er till Jonas Sjöberg, på kalmarsaintsbasket@gmail.com. För oss är det viktigt att ditt eller ditt barns deltagande i föreningens aktiviteter inte blir en ekonomisk fråga, så hör av er så finner vi en lösning tillsammans! 

 

Vi ser fram emot en ny säsong med basket, gemenskap, glädje och respekt och hoppas att ni också gör det. Vi ses i hallen!  

 

Styrelsen 

 

Billmates avgifter

  • Medlemspriser Faktura14 dagar: 9-59SEK(inkl. moms)
  • Delbetalning: Enligt nedan
  • Kortbetalning:9-59 SEK(inkl. moms)

Administrationsavgiften är mellan 9-59 SEK (inkl. moms) beroende på det faktureradebeloppet och betalas av medlemmen i samband med betalning av medlems-/tränings-/licensavgifter, via kort- och fakturabetalning

 

Villkor för delbetalning

Vid delbetalning debiteras medlemmen inte en administrationsavgift utan enligt följande:

  • 3 månader -Uppläggningsavgift 99 SEK (inkl. moms), aviseringsavgift 39 SEK (inkl. moms), ränta 0% per år
  • 6 månader -Uppläggningsavgift 99 SEK (inkl. moms), aviseringsavgift 39 SEK (inkl. moms), ränta 12% per år
  • 12 månader -Uppläggningsavgift 99 SEK (inkl. moms), aviseringsavgift 39 SEK (inkl. moms), ränta 12% per år