Biljetter till matcher i SBL
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Kalmar Basket

Bli medlem i KFUM Kalmar Basket
BLI MEDLEM
KFUM Kalmar Basket

KFUM Kalmar Basket är en basketbollklubb med rötterna i Kalmar, Småland. En ständigt växande förening med bokstavligt talat många bollar i luften. Föreningen står på flera ben och har bland annat herrlag i SBL Herr och div 1 samt damlag i div 1. Föreningen har också en ständigt växande ungdomsverksamhet.

 

På hemsidan publicerar vi aktuell information om träning, matcher, seriespel etc.

 

Vi sänder våra matcher LIVE via Svensk Basket på Solidsport
 

 

Följ oss gärna på sociala medier för nyheter och matchreferat: https://bio.link/kalmarsaints
Sportlovsveckan 2023 och Saints Nation
2023-03-01 14:20

Stort tack till de 24 volontärer som på 9 olika platser i Kalmar kommun under sportlovsveckan erbjudit aktiviteter för pojkar, flickor och funktionshindrade! Totalt har ca 370 barn och unga varit med på någon av de aktiviteter vi arrangerade.

Under måndagen summerade vi veckan i samband med en föreningsutvecklingsdag som avslutades i Malmö med landskamp mellan Sverige och Estland. Som ett resultat av den dagen har vi nu tillsammans inom ramen för Saints Nation satt ihop vårt 12 veckor långa sommarprogram för Långviken i Kalmar.

 

Vad sägs tillexempel om:

PROVA PÅ – LÅNGVIKEN
• Under de första och sista veckorna på sommarlovet drar vi i gång grillarna och har basketkul på våra utomhusplaner. Vi delar upp aktiviteten och kör grupper med killar och tjejer. Alla aktiviteter sker under ledning av två ledare från KFUM Kalmar Basket.
• Öppet och gratis för alla barn och ungdomar i Kalmar.

 

HOOP FAMILY - LÅNGVIKEN
• Under 10 tillfällen kör vi aktiviteter på våra utomhusplaner för både vårdnadshavare och barn där de lär sig basketens ABC under ledning av våra ledare på plats.
Att få med föräldrarna i aktiviteten är en av framgångsfaktorerna för att skapa ett fungerande föreningsliv.
• Öppet och gratis för alla barn och ungdomar i Kalmar.

 

KALMARKAMPEN - LÅNGVIKEN
• Öppen 5 vs 5-turnering utomhus för U13, U14, U15, U16 där vi sätter samman lag från föreningen med de som varit med i våra sommaraktiviteter. Vi blandar lag efter ålder och spelar en turnering.
• Kvällsaktiviteter med musik och uppträdanden med mat från food trucks
• Öppet och gratis för alla barn och ungdomar i Kalmar.

 

Utomhusprojekt är en del av KFUM Kalmar Baskets hållbarhetsinitiativ Saints Nation, där vi som förening tar vårt sociala ansvar genom att ge barn och ungdomar i Region Kalmar Län en bättre och mer meningsfull fritid som:

 

1.    får fler i rörelse
2.    ökar jämställdheten
3.    minskar ojämlikheten.

KFUM Kalmar Basket väljer att dra sig ur basketligan efter innevarande säsong
2023-02-16 22:30

Föreningen har beslutat att inte anmäla sig för spel i herrarnas högsta liga SBL herr till säsongen 2023/2024 utan kommer ansöka om spel i Superettan. Den främsta anledningen är motsträvighet hos externa intressenter och beslutsfattare.

24 lag anmälda till Easy Basket i Kalmar den 10 december
2022-12-09 11:45

KFUM Kalmar Basket är inte bara en elitförening på dam- och herrsidan, utan vi har också bredd. Imorgon lördag står vi som värd för en basketturnering som riktar sig till de allra yngsta.

BLI MEDLEM
Biljetter
Följ oss på Social Media

Nyheter från våra lag
Styrelse, 03/10 13:26 
Parasport, 01/10 08:34 
Styrelse, 23/09 09:27 
Styrelse, 17/08 09:04