Anmäl dig till årets Camp Långviken! - Sista anmälningsdag 2021.08.16
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Kalmar Basket
Bli medlem i KFUM Kalmar Basket
BLI MEDLEM
KFUM Kalmar Basket

KFUM Kalmar Basket är en basketbollklubb med rötterna i Kalmar, Småland. En ständigt växande förening med bokstavligt talat många bollar i luften. Föreningen står på flera ben och har bland annat herrlag i Superettan och div 1 samt damlag i div 2. Föreningen har också en ständigt växande ungdomsverksamhet.

 

På hemsidan publicerar vi aktuell information om träning, matcher, seriespel etc.

 

Vi sänder våra matcher LIVE via Solidsport
 

 

Följ oss gärna på sociala medier för nyheter och matchreferat:
Victor Ekerot skriver på för ett år med Div1-laget
2021-07-29 14:51

Lillebror Carl Ekerot blev nyligen klar för fortsättning med Saints. Nu är det även klart att 22-åriga brodern Victor stannar i Kalmar!

Victor som har spelat i klubben sedan han började med basket som liten, är mest känd för sitt skytte utifrån. Nu ska han upp på en nivå han inte varit på tidigare och vi ser fram emot att se vad han kan göra i Division 1.

Camp Långviken för vuxna med barn
2021-07-27 20:12

KFUM Kalmar Basket hälsar föräldrar med barn i ålder 6–13 år välkomna till Camp Långviken 2021 lördag och söndag den 21/8 och 22/8. En dags sportcamp där förälder/föräldrar tillsammans med sitt, eller sina, barn under en dag blir tränade av ledare och spelare från KFUM Kalmar Basket. Ni väljer om ni önskar delta antingen lördag 21/8 eller söndag 22/8.

Joel Rosengren klar för KFUM Kalmar Basket
2021-07-27 17:04

Fostrad i Mölndal har 21-årige Joel både hunnit representera Bankeryd i superettan och Wetterbygden i SBL. Nu är han klar för vårt Div 1 lag!

Sportchef Jonas Sjöberg:

I Joel får vi in en ung men redan erfaren spelare som är atletisk och har ett stabilt skytte. Ska bli spännande att se honom i vår organisation. 

Basket för alla
2021-07-22 09:21

För KFUM Kalmar Basket är allas lika värde grundläggande och som en del av samhället är det för oss självklart med socialt ansvarstagande. Varje år skapar vi möjlighet för spontanidrott runt om i Kalmar kommun. Vi byter nät på publika korgar, delar ut basketbollar och arrangerar prova på aktiviteter för flickor och pojkar.

Dags för Saints Camp 2021!
2021-07-16 13:48
Årets upplaga av Saints Camp äger rum mellan den 9 och 11 augusti på Långviken Arena i Kalmar

Måndag den 9 augusti till onsdag den 11 augusti är alla flickor och pojkar i åldrarna 10–18 år välkomna att delta i 2021 års upplaga av Saints Camp som äger rum på Långviken Arena. Du är välkommen oavsett om du är nybörjare eller är en mer erfaren spelare (undantag för yngre spelare kan göras om basketnivån på spelaren är tillräcklig). Deltagare kommer att delas in i grupper beroende på ålder och basketkunnande.

BLI MEDLEM
Följ oss på Twitter
Nyheter från våra lag