Biljetter till matcher i SBL
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Kalmar Basket

KFUM Kalmar Basket behöver Dig!

Volontärer till Gamedays

Vid varje hemmamatch jobbar ett flertal personer ideellt för oss i Akea Arena. I och med Kalmars växande basketintresse och seniorlagens avancemang är KFUM Kalmar Basket i behov av ännu fler volontärer. Därför söker vi nu Dig som är intresserad av att bli en av oss.

 

Publikvärdar

Vi arbetar ständigt med att förbättra upplevelsen för vår publik och en av de viktigaste delarna är det arbete våra publikvärdar utför. Före, under och efter en match i Akea Arena ställer ungefär 10-15 personer upp ideellt för KFUM Kalmar Basket. Vi söker nu Dig för att förstärka vår Gameday-grupp!

 

Vad är en publikvärd?

En publikvärd är KFUM Kalmar Baskets förlängda arm ut till våra besökare för att ge de bästa möjliga service genom att hälsa dem välkomna, svara på frågor och hjälpa dem med allt rörande arrangemanget. Du får utbildning inom kassa, biljettsystem och brandskydd – allt som krävs för att ha rätt förutsättningar att göra ett bra jobb.

 

Vad gör vi på en Gameday?

Vi träffas en stund innan dörrarna öppnar för publiken och går igenom dagens upplägg tillsammans med övrig personal, så alla har samma information inför arrangemanget. Därefter går alla till sin respektive station att bemanna före, under och efter match.

 

Varför behövs just du?

Under säsongen hoppas vi kunna ta emot mycket publik på våra hemmamatcher. Våra lag förtjänar det och vi som förening behöver intäkterna. Drift av idrottsverksamhet är inte gratis och Vi behöver tillsammans jobba för att få det att gå runt. Många besökare är inte vana att besöka Akea Arena eller kanske till och med är på sin första basketmatch. Därför är det extra viktigt att de snabbt känner sig hemma och för de som är återkommande är det trevligt med ett välbekant ansikte.

 

Vem är du?

Du är en social och utåtriktad person som gillar att vara bland människor och ha kul. Du backar inte för att lära dig nya saker och gillar att jobba i grupp. Kanske har du själv någon gång sysslat med en idrott eller inte alls. Det viktiga är inte hur mycket basket du kan utan mer vem du är som person.

 

Vad får man?

Arbetet sker helt ideellt, men ger möjlighet och äran att bli del av den ständigt växande basketfamiljen. Vi behöver Din hjälp med dessa viktiga delar för att genomföra arrangemangen och fortsätta vår resa. Förutom att du får uppleva Gameday från insidan lär du dig en massa nyttigt om arbete med arrangemang. För de som ställer upp och jobbar på flertalet matcher kör vi en gemensam säsongsavslutning tillsammans med övrig personal.