Köp matchbiljett
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Kalmar Basket

Föreningen har policys för att skapa tydlighet och riktlinjer för hur vi förväntar oss att spelare, tränare, ledare och andra inblandade i föreningen beter sig och agerar. Policys är till för att säkerställa en trygg och positiv miljö för alla inblandade och att främja ett gott uppförande både på och utanför planen.

 

Policys är också viktiga för att skapa en enhetlig kultur och värdegrund för föreningen, där alla inblandade har samma förväntningar på varandra och samarbetar för att nå gemensamma mål. Genom att följa policys och riktlinjer kan vi minska risken för konflikter och skapa en mer effektiv och välfungerande organisation.

 

Vidare är policys också viktiga för att visa att föreningen tar sitt ansvar som en del av samhället på allvar. Genom att ha tydliga riktlinjer för exempelvis jämställdhet, respektfullt uppförande och säkerhet, kan föreningen visa att den tar ställning för positiva värderingar och bidrar till en positiv samhällsutveckling.